De laatste nieuwsbrief

Logo nieuwsbrief maart 2020
Nieuwsbrief - poging 2
Dit is een 2e poging om regelmatig (ca. 1x per maand) een mailtje te gaan sturen naar onze klanten, we hebben dat in 2013 ook gedaan, maar dat is helaas verwaterd.
De lijst met email adressen die we nu gebruiken is samengesteld uit onze bestaande contacten, als u deze nieuwsbrief toch niet wilt ontvangen mail ons.
Voorlopig beginnen we met onderwerpen waar we van denken dat ze voor onze relaties interessant zijn, maar mail ons als u iets mist wat u hier graag zou zien.
En ook: commentaar op de layout van deze nieuwbrief, mail ons of gebruik de link onderaan de pagina.
Ter herinnering
Wij (Comsphere telecom) zijn een kleine organisatie bij Eindhoven, gespecialiseerd in telecom oplossingen voor het MKB. Hierbij gaat het ons niet om bepaalde apparatuur of telefonie aanbieders, maar om wat er bij de klant past, we hebben het aanbod wel wat beperkt, want we kunnen ons niet in alles wat er op de markt is verdiepen.
Naast de telefonie doen we voor onze relaties in voorkomende gevallen ook de voor de telecom benodigde techniek, denk aan o.a. aan internet, bekabeling en wifi.

Snom telefoons
Wij leveren al regelmatig SNOM voip toestellen, o.a. in combinatie met gnTel, we hebben nu de moeite genomen om ze in de shop op te nemen. Snom onderscheidt zich van de meest geleverde merken vooral door een iets hogere prijs, maar betere kwaliteit en garantie. De eerste artikelen vindt u hier.

Wifi - Netgear
Sinds begin dit jaar leveren wij ook de Netgear wifi access points, altijd minimaal gelijktijdig 2,4 en 5 GHZ en meerdere netwerken, het eenvoudigste model (de WAC505) vanaf 59.50, tot modellen voor 600 gebruikers en/of mesh netwerken. Voor meer info kijk hier

Problemen door netwerkbekabeling
De behoefte aan snelheid in uw netwerk is de laatste decennia flink toegenomen, Heeft u nog oudere bekabeling liggen, dan kan dat problemen veroorzaken.
Waar 20 jaar geleden de standaard voor kabels nog 10 Mbs was kunnen we nu betaalbaar naar 10 Gbs, dus een factor 1000 sneller.
. Wij kunnen u netwerk analyseren, de knelpunten vinden en die meestal oplossen, bel eens voor een vrijblijvend gesprek.

Aan- of afmelden, of commentaar ?
Aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief,heeft u vragen of wilt u commentaar geven dat is heel eenvoudig, gebruik een van de onderstaande links:


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Comsphere, voor meer informatie kijk op www.comsphere.nl,
of bel 040-8200400. Ontvangt U hem nog niet ?, stuur een mailtje naar info@comsphere.nl
LinkedIn  Twitter  Facebook 
© Comsphere 2021  versie: 11-03-2020